top of page
P8_C_C01.jpg

Yhdistä hotelliasumisen ylellisyys ja omakotitalon tilavuus ylivertaisessa sijainnissa Helsingin meren rannassa!

151,5 m2

Asunto D125

4h + kt + kph(s) + kph + wc + khh + kattoterassi


Kokonaispinta-ala

Sisätilat 179,5 m2 ja terassi 13,5 m2
yhteensä 184 m2 (sis. Alle 1,6m alueet)

2.140.000 €

Läpitalon asunto, jonka ikkunat aukeavat sekä Rauhankadulle että suuren lasiliukuseinän kautta etelään omalle kattoterassille.

 

Asunnon päämakuuhuone muodostaa saunallisen tilavan kylpyhuoneen kanssa oman Master Suite -kokonaisuuden, missä on niin toiminnallisesti kuin tunnelmallisesti kaikki kohdallaan; tuplahanoilla varustettu allas sekä suihkualue, lasiseinäinen sauna ja amme. Makuuhuoneesta näkymät on sekä sisäpihalle että omalle kattoterassille ja säilytystilaa on sekä integroidussa mittatilaus-kaapistoseinässä että omassa vaatehuoneessa.

 

Keittiön erityisyytenä on avaruuden ja näkymien lisäksi oma pantry, mikä täydentää keittiön säilytystiloja ja tekee avokeittiön siistinäpitämisestä helppoa. Kookas ruokailutila  ja oleskelutila  antavat mahdollisuuden kalustaa tilat hyvin monella tapaa.

 

Omassa rauhassaan on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja eteisen vierestä löytyy asunnon toinen kylpyhuone, erillinen wc sekä erillinen kodinhoitohuone. Kaikki makuuhuoneet on varustettu asuntoa varten suunnitelluilla mittatilauskalusteilla, joten tyylikästä ja hyvin toimivaa säilytystilaa löytyy jo heti valmiinan reilusti. Eteisessä on lisäksi oma vaatehuoneensa.

Valmistuminen alkuvuodesta  2024

Varaa yksityisnäyttö
leikkaus isoin asunto.png
Ikkuna.png

Olohuoneessa kaunista luonnonvaloa lisäävät kattoikkunat. Huonekorkeus näissä kohdissa, harjalla on noin 4,3 metriä.

Olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin rakennettavat ikkunalyhdyt ovat valtavat - leveyttä ikkunakarmeineen jopa 2,2m! Näistä tulvii valoa huoneisiin ja ovat kauniit talon henkeä noudattaen.

Keittiössä integroidut kodinkoneet; kiertoilmauuni, jääkaappipakastin, integroitu valaistus. Saareke, jossa 80cm leveä induktioliesitaso ja viinikaappi.

Kylpyhuonessa sadesuihkut, seinäasennetut wc:t,  pyykinpesukonevaraus ja valaistus sekä pyykinpesukone- ja kuivausrumpuvaraukset. Saunassa lauteet, kiuas, valaistus.

Makuuhuoneessa kiintokalustekaapit ja puusepäntyönä tehdyt uniikit ruutuikkunat tuovat rauhoittavaa ja arvokasta tunnelmaa.

Kattoterassille käynti avattavien lasiliukuovien kautta. Lattiaksi valittu tyylikäs ja ajaton terassilaudoitus. Valaistus on kattoterassilla integroitu. Lasikatto ja suljettavat liukulasitukset suojaavat terassin sateelta ja lumelta. 

Lattiaksi on valittu kuiviin tiloihin tammilankkuparketti ja kaunis suuri keraaminen laatta kylpyhuone-, sauna- ja wc-tiloihin.

Asunto on varusteltu lattialämmityksellä ja jäähdytyksellä. Datakaapelointi on viety kaikkiin huoneisiin ja  valaistuksen ohjaus onnistuu osittain himmentimin. Lisävarusteita voi valita tarpeiden mukaan.

KUVAT OVAT HAVAINNEKUVIA SISUSTUKSEN TYYLISUUNNASTA. VARSINAISET MATERIAALIT JA VARUSTEET MÄÄRITETTYNÄ ERILLISEN PINTAMATERIAALI- JA VARUSTELISTAUKSEN MUKAISESTI. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MATERIAALIEN MUUTOKSIIN.
marble.jpg

Lataa esite

Olemme koonneet Kruununhaan Kruunuista kattavan esitteen, jossa esittelemme tarkemmin kaikki sisustusta ja eri materiaalivalintoja. Mukana myös arkkitehdin ja rakennuttajan terveiset!

bottom of page