top of page
P8_F1.jpg

Asuitpa yksin tai kaksin, niin tämä valoisa ja avara koti toimii niin arkeen kuin juhlaan!

MYYTY

51 m2

asunto D126

2h + kt + kph + vaatehuone


Kokonaispinta-ala

51 m2 (sis. Alle 1,6m alueet)

Kaksio omassa siivessään, jonka olohuoneesta aukeavat näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Olohuoneen ikkunaseinä on toteutettu taittoliukulasituksella, minkä avulla ikkunaseinän saa avattua kokonaan karmittomaksi ja näin muutettua hetkessä koko olohuoneen terassimaiseksi tilaksi.

Makuutila on matalammassa asunnon siivessä ja siitä on käynti erittäin tilavaan vaatehuoneeseen, joten tämän asunnon erikoisuutena on poikkeuksellisen runsaat säilytystilat esimerkiksi harrastuksia varten.

Eteisestä, kylpyhuoneesta ja makuuhuoneessa löytyvät säilytysratkaisut valmiina ja toimivan sekä kattavasti varustellun keittiön yhteyteen mahtuu ruokapöytä tai vaikka kookas työpiste etätyötilaksi.

Valmistuminen alkuvuodesta  2024

Varaa yksityisnäyttö
Pienin asunto.png
leikkaus pienin asunto.png

Keittiössä integroidut kodinkoneet; kiertoilmauuni, induktioliesitaso, jääkaappipakastin, integroitu valaistus. Saarekemahdollisuus ja valinnaiset lisävarusteet. Kylpyhuonessa sadesuihku, seinäasennetut wc:t, pyykinpesukonevaraus ja valaistus. 

Makuuhuoneessaa mittatilatut kiintokalustekaapit hyödyntävät tilan jokaisen sentin käyttöönsä ja vaatehuone lisää säilytystilaa rutkasti.

Olohuoneessa karmittomaksi avattavat liuku-taiteikkuna, jonka ansiosta voit istua lähes kuin omalla terassilla. 

Lattiaksi on valittu kuiviin tiloihin massiivitammiparketti ja kaunis suuri keraaminenlaatta kylpyhuonetiloihin.

Asunto on varusteltu lattialämmityksellä ja jäähdytyksellä. Datakaapelointi on viety kaikkiin huoneisiin ja  valaistuksen ohjaus onnistuu osittain himmentimin. Lisävarusteita voi valita tarpeiden mukaan.

KUVAT OVAT HAVAINNEKUVIA SISUSTUKSEN TYYLISUUNNASTA. VARSINAISET MATERIAALIT JA VARUSTEET MÄÄRITETTYNÄ ERILLISEN PINTAMATERIAALI- JA VARUSTELISTAUKSEN MUKAISESTI. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MATERIAALIEN MUUTOKSIIN.
marble.jpg

Lataa esite

Olemme koonneet Kruununhaan Kruunuista kattavan esitteen, jossa esittelemme tarkemmin kaikki sisustusta ja eri materiaalivalintoja. Mukana myös arkkitehdin ja rakennuttajan terveiset!

bottom of page