top of page
P8_E2.jpg

Läpitalon kolmio, jonka ikkunat aukeavat sekä Rauhankadulle että suuren lasiliukuseinän kautta etelään omalle kattoterassille.

75 m2

MYYTY

Asunto D124

3h + kt + kph(s) + wc + kattoterassi


Kokonaispinta-ala

Sisätilat 80,5 m2 ja terassi 6,5 m2
yhteensä 87 m2 (sis. Alle 1,6m alueet)

Meren rannassa, omassa rauhassa, historiallisen Helsingin kattojen yllä!

 

Valoisa läpitalon kolmio, jonka eteisestä näkymät aukeavat kohti avaraa ja korkeaa oleskelutilaa. Valoisuutta ja ullakkoasumisen tunnelmaa korostaa kookas yli neljän metrin korkeuteen nouseva kattoikkuna!

 

Rauhankadun uusista kattolyhdyistä aukeaa näkymät rauhaisalle Rauhankadulle. Etelän puolelle avautuva kattoterassi on lasitettuna ja lasikatolla varustettuna avara ja valoisa sisätilan jatke.

 

Kylpyhuone on erittäin toimiva ja saunasta on lyhyt matka siirtyä vilvoittelemaan terassille. Erillinen wc-tila päämakuuhuoneen vieressä ja runsaat säilytystilat lisäävät entisestään asumisen helppoutta.

Valmistuminen alkuvuodesta  2024

Varaa yksityisnäyttö
keskikokoinen asunto.png
leikkaus keskikokoinen asunto.png
Ikkuna.png

Olohuoneessa kaunista luonnonvaloa lisäävät kattoikkunat ja huonekorkeus näissä kohdissa, harjalla on noin 4,3 metriä.

Olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin rakennettavat ikkunalyhdyt ovat valtavat - leveyttä ikkunakarmeineen jopa 2,2m! Näistä tulvii valoa huoneisiin ja ovat kauniit talon henkeä noudattaen.

Keittiössä integroidut kodinkoneet; kiertoilmauuni, induktioliesitaso, jääkaappipakastin, integroitu valaistus. Saareke  ja valinnaiset lisävarusteet toteutettavissa lisäkustannuksesta rakennusvaiheen aikana.

Kylpyhuonessa sadesuihku, seinäasennetut wc:t,  pyykinpesukonevaraus ja valaistus. Saunassa lauteet, kiuas, valaistus. 

Makuuhuoneessaa mittatilatut kiintokalustekaapit ja uniikit ruutuikkunat tuovat rauhoittavaa ja arvokasta tunnelmaa.

Etelään aukeavalle kattoterassille käynti avattavien lasiliukuovien kautta. Lattiaksi valittu tyylikäs ja ajaton terassilaudoitus. Valaistus on kattoterassilla integroitu. Lasikatto ja suljettavat liukulasitukset suojaavat terassin sateelta ja lumelta. 

Lattiaksi on valittu kuiviin tiloihin tammilankkuparketti ja kaunis suuri keraaminen laatta kylpyhuone-, sauna- ja wc-tiloihin.

Asunto on varusteltu lattialämmityksellä ja jäähdytyksellä. Datakaapelointi on viety kaikkiin huoneisiin ja  valaistuksen ohjaus onnistuu osittain himmentimin. Lisävarusteita voi valita tarpeiden mukaan.

KUVAT OVAT HAVAINNEKUVIA SISUSTUKSEN TYYLISUUNNASTA. VARSINAISET MATERIAALIT JA VARUSTEET MÄÄRITETTYNÄ ERILLISEN PINTAMATERIAALI- JA VARUSTELISTAUKSEN MUKAISESTI. RAKENNUTTAJA PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MATERIAALIEN MUUTOKSIIN.
marble.jpg

Lataa esite

Olemme koonneet Kruununhaan Kruunuista kattavan esitteen, jossa esittelemme tarkemmin kaikki sisustusta ja eri materiaalivalintoja. Mukana myös arkkitehdin ja rakennuttajan terveiset!

bottom of page